The Void (Jeremy Gillespie i Steven Kostanski)

the-void-1-e1449689042219
Els directors i el guionista de The Void ixen en la pel·lícula de quant en quant vestits de vesta per a fer coses a conveniència del guió!

Anem amb The Void (La boina), una pel·lícula de monstruos canadencs que porten tentacles canadencs enganxats amb cinta americana canadenca. No-se-quin policia porta a no-se-quin ferit a no-se-quin puesto cutre que sembla un ambulatori de la SS (Seguretat Suicida) i allí comença a passar no-se-què… total que va morint-se gent que és el que importa. Amb mutilacions, amputacions i casquería de la bona!

Jo m’ho vaig passar pipa (però igual vaig ser l’únic) i per tant recomane el seu visionat molt atent, si pot ser a càmera lenta millor. Li peguen un passó de deu minuts a la criatura, que això sempre s’agraeix encara que no es veja bé (la peli està il·luminada en un flexo mal encarat), les filigranes argumentals d’alta subnormalitat fan la resta.

the-void-blood
El flexo, el flexo!

Hi ha un comentari

  1. Jo ho vaig passar molt mal. I no estic parlant de que em feia por. No sabia per on agarrarla, personatges sense sentit, res te que vore en res, uelos que se moren com el cul de mal. Jo crec que si enguany hi ha alguna peli sense criteri, esta s’emporta la palma.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s