OZZY (Alberto Rodríguez II)

582902

El dilluns vespra de Tots Sants vaig decidir acompanyar al meu fill i la meva dona al cinema per veure la darrera pel·lícula d’animació ESPANYOOOOLA!!!!

-Quin orgull donar suport al cinema d’animació fet al nostre estat- Vaig dir abans d’agafar les claus del cotxe.

-Si et disfresses l’entrada és de 4 euros-

-Refotre!!! Anem disfressats- Aleshores vaig agafar qualsevol cosa de casa (la manta que utilitze al menjador per veure la tele i una careta de Dràcula) i vaig aconseguir que l’entrada fou molt més econòmica.

I açò fou un encert. Ja que la pel·lícula fou un autèntic “truño”. Tot i que el meu fill va eixir del cinema encantat.

I fou un “truño” senzillament perquè em vaig trobar una pel·lícula molt primitiva, sense cap mena de ritme i amb molt pocatraça.

No puc entendre que una pel·lícula d’animació amb veus d’ací (Esta película española de animación está dirigida por Alberto Rodríguez (la serie Pocoyó) y co-dirigida por Nacho La Casa (La Gira). Ponen voces a los personajes actores tan conocidos como Dani Rovira (Atrapa la bandera), José Mota (Las aventuras de Tadeo Jones), Michelle Jenner (Julieta), Fernando Tejero (La chispa de la vida), Carlos Areces (Cuerpo de élite), Elsa Pataky (Fast & Furious 7), Pablo Espinosa (Clara no es nombre de mujer) o Selu Nieto (La Mula). Además, cuenta con la participación de Manolo Lama, Maldini y Matías Prats) estiga ambientada en una ciutat nord-americana, amb dollars americans i costums americans.

Per sort, tot i que la pel·lícula fou una autèntica presa de pèl, vaig donar gràcies al Déu de tots els espanyols i espanyoles, per tindre l’ocurrència d’agafar la manta del menjador i així poder disfrutar d’una becadeta típical spanish.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s