The Revenant (Alejandro G. Iñárritu)

revenant-gallery-05-gallery-image
Winter is Coming!

The Revenant o Ei, si hoooome!!

Abans de començar a tirar merda de la peli, he d’aclarir que The Revenant està de puta mare. Els paisatges són espectaculars, la direcció de fotografia es mereix l’Òscar que ha guanayat i Di Caprio pareix bo i tot.

Ara, quin és el problema que té The Revenant? Jo vos l’explicaré. Vol ser massa realista. En una pel·lícula d’acció estàndard si el prota bota d’un 4t pis i no li passa res, ens ho mengem amb creïlles, perque estes pel·lícules juguen amb l’exageració, la trama és exagerada, les actuacions són exagerades, les explosions… Tot està en armonia.

Casi tot en The Revenant és molt realista, la llum, les escenes d’acció, el so, la sang… Si ha de mostrar-te com patix una persona, t’ho mostra sense pensar-ho. Ara be, quan una cosa no és realista, canta. I canta molt.

La trama està basada en un tipet al qual una osa li pega una tana, el donen per mort i l’abandonen. No sé sap molt bé com, el tipet es recupera i vol venjar-se. Quasi dos hores de la pel·lícula és sobre el tipet tornant a casa. El més realista seria que tornara i au ja que està en la montanya i ahí no hi ha res, però per a tornar a casa les passa putes. Des de indios, l’exercit francés, avalanxes, li passa de tot. Fins i tot caure per un penyasengat.

Encara que he de repetir que The Revenant mola i mola molt.

rev-247-embed
Que per a guayar un Oscar t’hagen de tirar un Oso damunt te collons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s