Technotise – Edit i ja (Aleksa Gajic, Nebojsa Andric, Stevan Djordjevic)

tevlcsnap-2011-08-15-17h53m45s32

Estem en el Belgrad de 2074. Edit és una jove estudiant de psicologia que treballa intentant fer parlar a un matemàtic que s’ha convertit en autista al resoldre una equació molt poderosa i maligna. Com hi ha un examen que no pot aprovar, per què el mestre li te mania, decidieix implantar-se un xip per fer trampa. Des de eixe dia només fa que menjar ferro, el que provoca que es convertixca en una espècie de cyborg.

El govern (que són els mals) vol segrestar-la per a que ella resolga l’eqüació, ja que ara pot, gràcies al xip. Com la necesiten viva no li poden disparar, així que, ella sempre pot fugir amb els seus nous poders biònics.

La cinta engantxa, i el guió no està mal del tot. L’animació té moments espectaculars i altres molt fruixets. A vegades en lloc de caminar pareix que patinen. El disseny de personatges tal volta siga el més criticable, no tenen molta personalitat, pareixen d’un còmic de ;oebius, però dibuixats en la mà esquerre. I el que menys mola és voler colar.nos una pel·lícula en 2D quan en realitat està feta en 3D. Aclariu-se!!

technotise_edit_and_i-main-thumb-200x200-18028
L’autista sols pot parlar quan toca mamelles. A més veu el futur.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s