Dragon Ball evolution (James Wong)

‘Dragon Ball evolution’ és un ‘refrito’ de ‘Karate Kid’, ‘El Senyor dels Anells’ i la mateixa ‘Dragon Ball’. Ara resulta que Goku pateix assetjament a l’institut per part d’uns companys. Açò passava a ‘Karate Kid’, Goku ni tan sols va anar a l’escola.
Una altra innovació és que l’heroi de Toriyama té visions quan toca les boles (de drac), com li passava a Bilbo i Frodo quan es posaven L’anell Únic. Era necessari?
L’adaptació conserva uns colps d’humor que recorden als que tenia la serie, no tot és roí, encara que a la serie eren més nombrosos.
El nostre Geni Tortuga s’anomena ara Mestre Roshi i deu portar una perruca com la de Ximo Puig, perquè abans era calb i ara té una bona mata. També deu haver-se punxat més botox que la duquessa d’Alba, perquè està més jove. No té tanta influència en Goku com a la serie, encara que li ensenya a fer el kame hame. El principal mentor del xic extraterrestre (que per cert, no té cua) és el seu avi. Al seu aprenentatge no li acompanya el seu amic Krilin, ni tè el núvol màgic.
Els que sí apareixen són Bulma, una choni amb quatre pels verds, i Yamcha, que pareix que ha eixit de la primera edició de Gran Hermano per les seues metxes rosses. En canvi no ix un personatge carismàtic com Vegeta.
El que sí és una bona elecció és Satanàs Cor Petit com antagonista, encara que té una actitud passiva en la pel·licula, li deixa fer a una xicona i es reserva per a la fi de la peli, no vaja a cansar-se massa. Malgrat tot, havia millors opcions, com ara Frezeer o Celula.
L’entrenament de Goku és express, i el combat amb Satanás Cor Petit no dura res.
Per contra, està bé que Goku no aparega amb el quimono taronja fins a la fi de la cinta, donan.li una rellevància especial, però potser haguera sigut millor que el descobrira just abans del combat final, no quan mor el seu avi al principi del nus, perquè ho descobreix i tarda en posarse-ho, s’oblida d’ell.
És difícil adaptar la primera temporada d’una sèrie a un llargmetratge de 90 minuts, però era necessari?
Pot ser podrien haver contat una història nova, paral·lela a la serie, com ja van fer amb les pel·licules d’animació i haguera sigut més interessant (sobretot si el guió estiguera signat per Akira Toriyama) en lloc de contar-nos una història que ja coneixem i que no és exactament així.

mbckq9qhu0xl115hako4
Que xungo es Satanàs Cor Petit!

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s