Devil (John Erick Dowdle)

devil
La huela s’ha tirat un pet

Vaig vore Devil en una moscarda gegant darrere de la orella (li diuen Paco), car la pel·lícula esta basada en una història de M. Night Shyamalan, l’indi eixe que diuen que una vegada va tindre una idea regular.

Però la cosa no és tan roin com pareix; l’idea de tancar a cinc imbècils en un ascensor i fer un 10 Negritos compacte és original. El poli que investiga qui pot ser l’assassí i la resta de secundaris que intenten rescatar-los no donen molt d’ois -menys el chicano que t’entren ganes de matar-lo- i total, també cauen com a mosques en certa gràcia i ritme. La trama encaixa més o menys amb el final sorpresa i te un missatge i tot (encara que siga en un tufillo esotèric xungo).

Ara, animalades made in Shyamalan hi ha un garbell. Es passen hores tancats en l’ascensor de merda i s’ha de mobilitzar a la seguretat, la policia, bombers en radials i maces tombant barandats i encarregats de manteniment despenjant-se en equip d’escalada. Quan una vegada jo em vaig quedar tancat i em tragué el meu veí -el coixo– en menys de 10 minuts.

devil_movie_image-11
-Tu diràs el que voldràs guapa però el meu maquillatge és millor que el teu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s