Turbo Kid (Yoann-Karl Whissel, Anouk Whissel, François Simard)

turbo-kid
Hi han de figures en este cartell, aneu a flipar!

Vaig sentir prou curiositat per aquest turbo kid perquè havia tingut prou ganxo en alguns festivals i el boca/orella li havia fet prou propaganda. A mi m´ha creat sensacions contradictòries. Per una part, la musiqueta cutre vuitantera i l´estètica punk ravalera en un món postapocalíptic (més bé pareix que passen tota la película al mateix “desguace”) ple de bicicletes típiques de quan jugaves a l´infantesa li dóna el seu puntet.

D´altra banda, les actuacions estan al mateix nivell que els sainets de falla del meu poble, és a dir, són infernals i això que ix el “malo” de Desafío Total, però qualsevol frase del guió sembla escrita per alguna mona de circo fent hores extres.

Almenys, i com a fonament més important, podem gaudir d´algunes  escenes de lluita que són tan brutals i cimeres que et faran aplegar al èxtasi i aplaudir-li a la tele com si no estagueres bé (cosa prou habitual) i acabes pensant que no és tan mala i que has vist sèpies prou més vomitives.

turbo-kid-5
El xicon sembla una versió humana de les Fonts de Montjuic.
turbokid
Açò és de lo més normalet que es pot vore pel desguace ixe.

Hi ha un comentari

  1. Xe, pues a mi em va agradar!. Eixo rollo Mad Max jugant en la cantera esta guai, la xicona-robot i el seu enano-palo és la puta ama de la barraca!. En quan a les actuacions jo crec que les fan mal a posta per a no desentonar en el rollo sèrie B vuitantero.
    En el que et done tota la raó d’Europa és que els diàlegs podrien tindre un poc més de chispa, algun acudit més, en vista de la retafila d’animalades que fan el que diuen és queda un poc soso.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s