Rogue One: a Star Wars Story (Gareth Edwards)

rogueone_onesheeta_1000_309ed8f6

Si hagués de definir amb una paraula aquesta aventura intergalàctica dirigida per Gareth Edwards, seria: entretinguda.

Coses que m’han agradat: Els gests de complicitat amb altres pel·lis de la saga utilitzant efectes digitals (i ho deixe ací per no fer spoiler). La capacitat de rebel·lia per part del la resistència contra l’opressió del sistema (ja ens podríem aplicar el conte els humans que habitem el planeta a hores d’ara). Que visualment mola molt i que  la protagonista és una dona.

Coses que no m’han agradat: Tot i que la prota és una dona com ja he dit, falta mooolta més presència (i mirada) femenina. Alguns dels diàlegs són ‘pa matar-los’. Els personatges no estan ben construïts. Reaccionen de manera que convé al desenvolupament de la història perquè aquesta avance, però bastant forçat.. sense justificar bé els canvis d’algunes de les seues accions i comportaments. Des del meu punt de vista li ha dedicat massa temps a escenes d’acció(com la del final per exemple) i li’l ha llevat a qüestions importants com aquesta dels personatges, que hagueren fet que la pel·li, a més d’entretindre’m, m’hagués emocionat.

Pot ser el pitjor per a mi: el segell Disney, que destil·la una olor difícil d’amagar i el millor: (avise:spoiler) vore al final a Darth Vader espasa làser en mà mentre sona la música de John Williams. I ací sí… Llagrimeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s