The killing of Satan (Efren C. Piñon)

L’heroi de la pel·lícula és Lando (Ramón Revilla), un ‘fofisá’ amb bigot que s’ assembla al lleig dels germans Bardem. Lando mor d’un tret no més comença la cinta. Ja s’ha acabat? No, perquè ressuscita com el nostre senyor:
Maradona.
El seu oncle se sacrifica perquè Lando torne a la vida i lluite contra un fill de Satán (literal) i contra el mateix Satán.
El fill de Satan també és un ‘fofisá’ amb malles i bigot, molt de moda a les Filipines en 1983. Tots dos es descollonen de les seues pròpies parides, com bons roïns que són.
De cop i volta, Lando descobreix que té poders, i els domina des del principi, allò de l’aprenentatge de l’heroi són coses modernes de Nolan.
De tots els poders de Lando, destaca el seu atac comunista: Llença llampecs pel colze quan fa la salutació comunista. També té una vara per repartir hòsties, va ser el primer ‘Tio de la vara’!
Els vells que ixen a la pel·licula tenen entre 30 i 40 anys, i porten barbes comprades a una tenda de xinesos i canes pintades amb ‘plastidecor’, es veu que no hi ha actors vells a Filipines.
Els que més us agradarà de la cinta (que podeu vore en anglés sota el text) és que ixen ties en pilotes, pajilleros!

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s