Ghostbusters (Paul Feig)

605816-cazafantasmas-4-nuevos-spots-television
Caçafantasmes en la cavalcada de l’orgull gay

Un superfrikarro te un plan per obrir un portal dimensional i que els fantasmes invadisquen Manhattan, afortunadament un grup de caça fantasmes tractarà de resoldre la situació amb una amanida de raigs làsers i protons en vinagre.

Aquest remake del Ghostbusters dels vuitanta ha generat molta bilis en la panxa de tots aquells homes insegurs amb la seua sexualitat. Però és una pel·lícula bastant millor que la original, -si!- no deixeu que la vostra miopia nostàlgica vos cegue: l’adolescència no era tan guai com la recordeu, teníeu granets, caspa, pavo, imbecil·litat i es tragàveu unes sèpies de campionat.

L’argument d’aquest Ghostbusters està treballat per a tindre coherència interna i punts de suport i gir, els personatges tenen gràcia i la majoria de gags -escrits en plan sitcom– estan bé encara que no pretenguen ser per a partir-se el cul. Les escenes d’acció, els bitxos, els gadgets, l’armament i la pirotècnia audiovisual són bestials. Per cert que els cameos i complicitats amb la pel·lícula original són molt originals.

Hi ha qui li sembla estrany, forçat i fins i tot una provocació que les dones siguen protagonistes sense haver d’ensenyar les mamelles. Voldria que els meus puntellons feren viatjar en el temps, els enviaria d’un xut al Plistocè, allò si que estava guai.

285847-944-630
Pintant les quatre barres a la Diada de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s