LA LA LAND (Damien Chazelle)

g8f1ucxy_400x400
Tu saps fer el pato? A vore-ho!

Deixant-mos de conyes, La La Land és un film espectacular que no pega massa per la meua part que el publique ací ja que sóc més de comentar alguna sèpia que altra per a gaudiment del populaxo. De totes maneres, no puc deixar de tararejar les cançons de la pel.lícula que estan filmades com si fos el mateix Stanley Donen qui estaguera darrere la càmera.

Algunes de les escenes com la seqüència del ball inicial o la que es pot veure al cartell d´ací dalt et contagien de tal manera que et entren ganes de pegar-li patades a la butaca de davant i posar-te en plan Gene Kelly xabacano (apunta esta última paraula per al glossari, Mr Xunghar).

El director ha sabut capturar lo millor i més essencial dels musicals clàssics de tota la vida i ho ha adaptat de la millor forma possible al nostre temps. La trama té les seues anades i tornades dels dos protagonistes que saben estar a la altura de les grans figures musicals, o almenys així a mi m´ho ha semblat.

Suposadament, La La Land s´emportarà un bon grapat de premis enguany i la veritat és que, vist lo vist al llarg de l´any, més val que s´ho emporte aquesta fabulosa història d´amor en el Hollywood ixe on tot el món busca fer-se un raconet a base d´emportar-te una bona ració de bascollaes pel camí.

1484243927_204906_43100300_fotograma_9
Dóna gust passejar per l´estació sense xafar ninguna caguerà de gos.
premios_oscar-peliculas-estrenos_de_cine-ryan_gosling-musicales-cine_180243835_24024174_1024x576
No patisques. Ni sóc el xungo de Di Caprio, ni açò és el Ttanic.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s