Yoga Hosers (Kevin Smith)

573479
Enhorabona Kevin, la teua filla ja és més fadrina que tu.

Yoga Hosers va d’un parell d’adolescents que treballen en un supermercat cutre i en el seu torn de nit han de combatre unes salsitxes nazis assassines perculadores i farcides de xucrut. Al bo de Kevin se li ha anat la mà amb les pastilletes i ha creat una Capella Sixtina de les animalades, s’haurà quedat tan buit com si s’hagués fet un milió de palles.

Per a què t’agrade la pel·lícula has de ser Kevin Smith o haver-te trasplantat part de la seva massa cerebral, ja que un 50% de les parides només les pot entendre ell. Ací s’aprofundeix en el microcosmos de la seua anterior pel·lícula; Tusk, que jo quan la vaig veure se’n va anar la llum al cinema i em pensava que era part de la pel·lícula, de tantes coses rares que passaven allí. Ioga Hosers és igual que Tusk però amb colorins i xicones cridant.

Ara bé, un hurra pèls sants collons que té Kevin i pel bon rotllo de les pel·lícules que fa… I per la llibertat; les xicones (la seua filla i la filla de Johnny Deep) es passen la pel·lícula fent l’imbècil i no passa res, s’ho deuen haver passat pipa.

maxresdefault
Em recorda al meu cunyat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s