Batman: Return of the Caped Crusaders (Rick Morales)

brcc025615
Els creuats enmascarats fent escalada «a pulso», com autèntics mascles.

Les coses s’han de dir amb el seu nom, el Batman d’Adam West dels seixanta és i serà sempre el millor, no tan pels seus músculs, sinó per aquell toc ranci que li ha quedat amb el pas del temps. Doncs bé, ara, quan hem vist una desena llarga de versions de Batman —a cada un més vergonyosa—, Rick Morales i el seu equip ha optat per recuperar a l’original, i com que el pobre Adam West no està «para muchos trotes» —encara que si li demanen segur que s’apunta, com ha fet posant la seva veu sensual—, s’ha realitzat una peli d’animació.

Però no una pel·lícula qualsevol, que va, s’ha omplert amb totes les picades d’ull de la sèrie: l’estranya relació entre en Batman y en Robin, la incompetència del cos de policia de Gotham, les escenes d’acció amb onomatopeies i aquell llarg etcètera que a la sèrie potser no es notava gaire, però ara concentrats en hora i mitja, doncs canten per ells sols.

maxresdefault
No us perdeu la demostració de ball d’en Batman i la Catwoman als crèdits finals, segurament el millor de tot.

Tot i això, la veritat sigui dita, es deixa veure, t’ho passes bé si te la prens a broma —clara intenció dels realitzadors—, i et fa venir ganes de veure la sèrie original… Però no ho acabes fent per por de sentir vergonya dels teus actes.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s