Jue di tao wang (Renny Harlin)

Renny Harlin, el director de Die Hard 2, Cliffhanger y Deep Blue Sea —entre d’altres obres de profunditat filosòfica—, ens porta la darrera «road movie» protagonitzada per una peculiar parella, un policia y un lladre… Jue di tao wang… A quadres us he deixat, oi?

skiptrace01
En Jackie i en Johnny després d’una carrereta per un lloc tan acollidor como el desert del Gobi.

Jue di tao wang, o Skiptrace como se l’ha distribuït internacionalment, està protagonitzada per en Jackie Chan en el paper de Bennie Chan —no s’han matat gaire amb el cognom—, un policía de Hong Kong que porta dècades investigant la mort del seu antic company a mans d’un misteriós mafiós, Matador, per la que necessitarà l’ajuda de l’únic que el podrà ajudar, l’ex-presidiari i jugador de casinos, Connor Watts, interpretat magistralment per Johnny Knoxville. Després de que en Connor sigui segrestat per la màfia russa per deixar embarassada a la filla del seu cap, en Benni haurà de rescatar-lo i creuar amb ell tota l’estepa mongola i el desert del Gobi, abans de poder resoldre el misteri que el corrou des de fa anys.

skiptrace02
Es que de tant estar junts, els protes s’han agafat una mica més que «cariño».

Aquesta producción xino-americana, que faria pensar en una pel·lícula insuportable, s’ha de dir que, tot i que no es una obra d’art, sí que té la seva gracia, sobre tot si ens agraden les acrobàtiques bufetades d’en Jackie Chan i els esgarips i trompades que rep en Johnny Knoxville. Una peli d’acció com les d’abans, molt tonta, però entretinguda.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Hi ha 3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s