Soul Kitchen (Fatih Akin)

Agafeu qualsevol pel·lícula de cuina, xuteu-li una bona dosis de drogues —de les que vulgueu, no fa falta ser primmirats, i com més barreja millor— i tindreu, com a resultat, Soul Kitchen. A veure, la pel·lícula argument en té, però en seguida queda en un segon pla a la vista de la orgia visual, culinària, alcohòlica i, com era de esperar, també sexual.

dsc9822-photocredit_gordon-timpen
Així s’aprèn a cuinar i la resta són tonteries!

En Zinos es el propietari d’un restaurant d’origen grec que viu a Hamburg, però cuina fatal i sense complir les normes de sanitat, a sobre ha de contractar al seu germà presidiari per a que pugui sortir de la presó, a més es destrossa l’esquena i es queda sense cuiner —ell mateix—, havent de contractar un especialista en alta cuina ben tocat del bolet, i, per rematar-ho tot, la seva xicota se’n va a treballar a la Xina. En mig de tot el guirigall, un antic company d’escola farà mans i mànigues per comprar-li la nau industrial en la que es troba el seu restaurant per tirar-la a terra i treure’n profit convertint del terreny.

SoulKitchen-Photo1
Amb un equip així, com no pot anar bé un restaurant?

Es innegable que la peli, per si mateixa és divertida, encara que arriba un punt en aquesta disbauxa que et perds, no saps si el centre de l’argument es la cuina, la bogeria o el sexe, encara que ho saben lligar tot prou bé per a que no t’ho preguntis gaire.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s