Ghost in the Shell (Rupert Sanders)

En una època en que està de moda… No! Que es un vici fer remakes, reboots i qualsevol altra tipus de cosa que comenci amb «re», no era d’estranyar que un dels mangues i animes més reconeguts de la història anés a parar a les mans dels nostres amics els nord-americans. En part ja va arribar quan els germans —ara les germanes— Wachoswki van estrenar Matrix, que recull moltes de les premisses de Ghost in the Shell, podent considerar que Matrix és el futur de l’obra de Masamune Shirow.

maxresdefault
Coi! Amb una geisha així jo ni entro a la mateixa habitació!

El cas que en un futur, llunyà però no gaire, les persones s’evolucionen a elles mateixes amb elements robòtics, des d’ulls, a mans a qualsevol cosa que els millori la seva experiència vital, sent la unió entre un cervell humà i cos sintètic el cim d’aquesta nova ciència. Cim que s’assoleix quan, després d’un accident, el cervell i l’ànima de la Mira Killian van a parar a un cos sintètic —l’atractivament atractiu cos de l’Scarlett Johansson—, malgrat això, quan els científics que van participar en un projecte confidencial comencen a morir a mans de Kuze, un hacker que vol acabar amb la evolució tecnològica dels humans, començarà a descobrir el que s’amaga darrere Hanka, la empresa que la va crear, i ella mateixa.

Deixant de banda comparacions amb l’anime, que ens portarien a una discussió eterna sobre la qualitat de moltes coses, hem de dir que la pel·lícula, tot i que té tots els elements per agradar, era completament innecessària i prescindible, ja que no aporta res, ni va més enllà en aquesta història que ja ha viscut en manga, dos series d’anime amb OVA inclòs, i dues pel·lícules d’animació, dels anys 1995 i 2005.

Ghost-in-the-Shell-Scarlett-Johansson-dive
L’Scarlett es menja la pantalla, però per ensopida, és que no té sang a les venes?

La peli, per si mateixa, està bé, no és cap meravella, però visualment és espectacular —té molts elements de l’estil dels animes japonesos— i està ben muntada per a que la historia tingui cert ganxo, malgrat això, quan acabés de veure-la, et deixa indiferent, fred, sent un «ni fu, ni fa».

Hi ha un comentari

  1. Més de quatre frikis aniran a vore-la per a pajear-se amb l’Scarlett en pilotes, encara que siga més falsa que un euro en la cara de Hulk Hogan i estiga tota feta per ordinador, això encara els posarà més!
    Redéu!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s