Shoot’Em Up (Michael Davis)

La profunditat argumental d’aquesta pel·lícula és tal, que el millor és veure les declaracions dels seus artífexs. En paraules del director aquesta pel·lícula és, essencialment: ¡Ratatatatatatatatatata! ¡Ratatatatatatatatatata! ¡Ratatatatatatatatatata! ¡Ratatatatatatatatatata! Mentre que Paul Giamatti, que interpreta al malvat de la historia, afirma que: ¡Tiros! ¡Tiros! ¡Tiros! ¡Tiros! Opinió que, encara que compartida, difereix una mica amb les paraules del protagonista, Clive Owen: ¡Sang per aquí! ¡Sang per allá! ¡Sang per tot arreu!

007SEU_Clive_Owen_066
Confitat aquesta pastanaga!

Pot ser que aquestes declaracions sonin absurdes, però veient el making of de la pel·lícula són ben certes, i és que el fil conductor del film son les escenes d’acció continues, gairebé no s’acaba una que en comença una altra. I no són només trets per tot arreu de qualsevol manera, també hi ha tirotejos en un parc infantil, saltant des d’un avió, i, fins i tot, mentre es practica sexe, tot per donar un dels majors espectacles del gènere.

fuk-u
Simplement… Sense paraules.

Encara que no ho sembli, hi ha un argument, prou bo per voler-lo seguir, i més quan les actuacions dels protagonistes són tan encertades, deixant clar que, malgrat l’absurd que sembla tot plegat, s’han pres molt seriosament aquesta peli.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s