From a House on Willow Street (Alastair Orr)

FrightFest-FromAHouseOnWillowStreet-3
Com et tornes a tirar un pet tan pudent te rebentem el cap en estes pistoles de plàstic

Una quadrilla de maleantes de xixa i nabo segresten a una xicona per a demanar rescat a son pare que és ric, però la xicona guarda un terrible secret…

Comença bé, creant certa tensió. Però quan el misteri de la xicona es revela -de la forma més cutre possible- resulta ser tan poc trellat i tan clavat en calçador que t’entren ganes de matar al guionista. Arribaries tard perquè es veu que el productor ja es va encarregar de matar-lo en eixe moment i per tant a partir d’ací els actors improvisen durant la resta de la pel·lícula. De sobte a tots els personatges els entren ganes de fer moltes imbecil·litats i coses sense cap sentit i tot va de pitjor a molt pitjor.

El final és de supertraca i vos el conte amb espòiler inclòs; els lladres tornen a la casa de la xicona tres o quatre vegades com si anaren al Mercadona -que resulta estar casualment al costat del seu quartell general- després de moltes gansades i aparicions cansines del malvat suprem aquest demostra que és terriblement lent quan es tracta d’acabar amb la darrera víctima, per imbècil acaba apallissat a colps de clau anglesa i nugat en una merda de cadena quan havia demostrat prèviament ser incorpori, superpoderós i invulnerable a les escopetades.

Screen-Shot-2016-05-12-at-1.00.07-PM
Digueu-li al que aguanta el foco que no fume puros

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s