Zashchitniki (Sarik Andreasyan)

Zashchitniki, traduït a Occident com Guardians, es la darrera súper-producció russa, la única intenció del qual és fer la versió soviètica —sí, ja sé que la URSS no existeix, però sempre serà així— dels Avengers. En aquesta ocasió, en lloc de l’Iron Man, el Capità América o Thor, tenim a un equip d’elit format per un home capaç de generar camps electromagnètics, un altre de teletransportar-se a gran velocitat, una dona que controla l’aigua i pot ser invisible, i un altre que té la capacitat de transformar-se en mig ós, per obtenir la seva força, a no ser que s’enfadi molt, que llavors acaba «peludet» de cap a peus.

Guardians
Tot i el que pugui semblar, els poders de cada heroi estan bastant ben buscats.

La trama parteix d’uns experiments que es van realitzar als anys setanta en humans, la intenció era crear un equip de súper-soldats, però el programa va ser cancel·lat. Malgrat això, el científic en cap, després d’anys d’investigació, va fer esclatar el laboratori, fent que el seu cos també patís canvis. Ara, quaranta anys més tard, ha tornat per buscar venjança, i els únics que el podran aturar son els Guardians, els resultat d’aquells experiments que viuen exiliats i sense haver envellit gens ni mica.

guardians-zaschitniki-der-finale
La versió russa de Hulk es peluda i amb molta més mala llet.

La pel·lícula és bastant entretinguda, algun efecte especial es millorable, però en general es la versió «crispetera» dels russos davant de la invasió mundial del cinema americà. No serà èxit de taquilles, però si es vol passar una bona estona, ho aconsegueix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s