La tortue rouge (Michael Dudok de Wit)

latortuerouge1
Que t’hauràs pres per a vore tortugues roges!

Hui anem a canviar radicalment de registre per a parlar d’una pel·lícula que -AL·LELUIA- és bona!. Si, xiquets i xiquetes, de tota la morralla que ens traguem és qüestió d’estadística que al final topem en alguna pel·lícula que no t’entren ganes de traure’t els ulls en un boli Bic.

La sinopsi no te massa importància, bàsicament és un recorregut per la vida d’un nàufrag que viu en una illa on hi ha una tortuga roja gegant. Ara bé, ma huela diria que esta pel·lícula és “de pensar”, perquè tot el que et conten te un missatge simbòlic i tens que donar-li al perol per a trobar-li sentit. La tortue rouge és d’eixes pel·lícules que els crítics de cinema més pedants miren de perfil i després es fan palles mentals que només ells entenen.

Prepareu-vos perquè vos espera un passó d’hora i mitja d’imatges boniquetes sense paraules. El pitjor és que no podreu escapar, perquè com els crítics diuen que és bona toca vore-la i fingir que t’ha agradat. Si superes esta primera barrera t’adonaràs que això és com el sexe; si poses de la teua part t’agradarà més.

18524
La platja del Mareny Blau abans que vingueren els madrilenys

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s