Wonder Woman (Patty Jenkins)

ww
Ves en cuidaet que si junte els manguitos vas a flipar!

Wonder Woman és l´abanderada de l´equip DC per a demostrar que les dones també poden tallar l´abaetxo en el món dels superherois. No es pot trobar en Marvel una heroina tan carismàtica com aquesta (Scarlett viuda negra Johansson no li pot fer massa ombra).

El film no és massa original. Els clixés d´aquest tipus de produccions s´olfategen a mitja hora de camí. No apareixen massa novetats al respecte exceptuant l´orige d´una heroina poc coneguda fins ara. El metratge es deixa vore fins que apleguem a les quasi dos hores de film on penses: açò ja està allargant-se un poc massa. 

A més, els villans de la cinta són de xiste. El personatge de Danny Huston està vist fins la sacietat, la doctora verí (Elena Anaya) pinta menys que un excrement i el malo malote que es suposa que és un dèu és el que més risa fa de tots (una espècie de paròdia de Sauron). Pel que fa a la resta, hi trobem la convencional historieta d´amor que no es fa massa ampalagosa.

Però bé, sempre es pot disfrutar d´uns efectes made in Zack Snyder molt cridaners i de com la prota lluix palmito amb un modelet que li para molt bé.

wonder-woman-lifts-tank-in-reald3d-poster
Aparcant en doble fila? Ara t´ho explicare, xicon.
wonder_woman_patty_jenkins_4
Aprofitant el atrezzo de La piel que habito. Hi ha que estalviar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s