Temple (Michael Barrett)

Screen-Shot-2017-05-15-at-9.24.38-AM
“Perfect blowjob”

Advertència. Esta és una sepieta de proporcions mamutils que no haurieu de vore a no ser que el Marqués de Sade vos duga Pepsi i gaudiu clavant-vos figues de pala per via anal. Cosa què, per altra banda, és el meu cas.

Això diu que eren tres turistes yankies que viatgen al Japó a buscar un temple maleït, no sabem molt bé perquè ho fan ni sabem molt bé perquè està maleït el temple però no importa massa. Uns esperits dels quals no sabem qui son ataquen al personal arbitràriament i els van petant a tots. Al final hi ha una sorpresa que no s’entén massa bé, però arribats a eixe punt ja dona igual perquè s’acaba la pel·lícula que és el que importa.

Els actors pareix que els hagen amollat a pasturar pel bosc i van més perduts que una cabra en una ferreteria, per tant agraeixes profundament la seua destrucció, l’únic al·licient que et queda serà intentar endevinar la propera imbecil·litat que faran. Japó, amb el seu exotisme i misteri és el poc que es salva, l’equip de rodatge s’ha gastat els diners anant-se’n allí, llàstima que després tornaren i muntaren la pel·lícula.

Temple-8
El parquet de fusta natural cria bitxos de seguida!

Hi ha un comentari

  1. Hi haura algun lloc maleit on els turistes yankis no hagen aplegat? Jo crec que el fet d’anar ells a algun lloc concret ja suposa una malediccio en si mateixa. La porten de serie pegada al cul.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s