Housewife (Can Evrenol)

housewife-can-evrenol-5
Mama, quina merda de consolador t’has comprat?

Housewife, que vol dir “casa de putes” (house=casa, wife=putes), et dona el que promet; una casa de putes on tot el món va d’ací cap allà como pollo sin cabesa i fent animalades.

Una xiqueta presència com sa mare fa un estrany ritual i es carrega a la seua germana, a son pare i a tots els que es posen per davant excepte a ella. De major, la xiqueta estarà un poc tocada de l’ala i no sabrà diferenciar la realitat dels somnis, aixina que anirà a consultar a un gurú mentalista, chulo-putes, que diu que la pot ajudar. Però les forces del mal estan a prop.

Les imatges son bastant impactants, te bona cosa de sang, algunes xicones nuetes i -al·leluia!- també xicons. Com sempre el més infumable és quan intenten jugar a confondre’t en si la protagonista està boja o el que li passa és real; tota la part del gurú és per a matar-los si no fora perquè és tan bizarra que et parteixes el pit. Ara bé, la història i sobre tot el seu desenllaç et deixen amb el cul tort. No s’entén una merda el que està passant i sobre tot el perquè està passant, però sempre et pots entretindre intentant averiguar-ho.

housewife-3
M’encanta la Tomatina de Bunyol!

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s