Handsome: A Netflix Mystery Movie (Jeff Garlin)

Sempre us heu preguntat que hi ha darrere del típic inspector de policia que surt darrere en Grissom o en Castle. Doncs resulta que té una vida darrere i no és precisament tan trepidant com la dels protes, on tot és emoció i grans deduccions, però, malgrat tot, també han de fer la seva feina: resoldre casos.

be3ef6e1ddf04ed01cf2ac98aeec622c18de823b
Un tipus dur dels d’abans, o potser no.

En Handsome és un d’aquests inspectors anònims, que menja massa dolços, que viu només amb el seu gos i, pràcticament, l’estan obligant a jubilar-se. Mentre lluita amb la seva vida s’haurà d’enfrontar amb un estrany cas d’assassinat en que la víctima, la mainadera de la seva veïna, es trobada esquarterada i posada en forma d’estrella de David.

L’interessant d’aquesta peli és que malgrat ser un producte americà marca Jeff Garlin, resulta ser més captivant del que podria aparentar. Entre situacions incòmodes (que no s’allarguen en el temps) i personatges absurds i innecessaris, també hi ha una història de misteri més ben encaixada del que podria ser.

89899158358033755255
Si fos una sèrie, jo la miraria cada setmana.

Un producte més en la llarga llista de produccions Netflix, però que si es té poc més d’una hora, ens distraurà, ens farà riure i, fins i tot, pot arribar a agradar-nos.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s