Thor: Ragnarok (Taika Waititi)

Després de dues pelis més aviat fluixetes (encara que personalment he d’admetre que em van agradar, però reconc que no era el més bo de Marvel), en Thor torna per una tercera aventura i no sembla ni el mateix. L’han esquilat, li ha fotut el martell i, a sobre, li han fet pendre les mateixes drogues psicodéliques que es xuta en Peter Quill per parlar amb un ós rentador i un arbre, i ballar al so de Led Zeppelin.

thor-1
T’havia dit que només em fèssis les puntes!

Però el més important de tot és que el canvi no ha suposat un daltabaix, sino que ha estat un canvi per a millor. Malgrat això, discretament, Marvel s’ha fet càrrec d’eliminar tot allò que resultava farragós pel seu univers (¡Alerta spoiler!), i ha enviat a pendre per sac Asgard, el seu estil de vida medieval, els antics amics d’en Thor, i algún que altre enemic prescindible. Per contra, ha afegit personatges més en la línea d’en Groot i ha obert les fronteres tan limitades que tenia Thor, fent que, fins i tot, es trobi amb un vell amic, en Hulk, que torna després de dos anys desaparegut.

sakaar
M’havia perdut per culpa de la merda de GPS de l’Stark!

En resumides comptes, tirant de l’èxit de Guardians of the Galaxy, s’ha fet crèixer el sentit de l’humor i la nostàlgia pels 80, que ara tan agrada, per tal de que en Thor i els seus companys vagin agafant forma de camí cap a l’esdeveniment que, suposadament, serà Infinity War.

 

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s