The Ritual (David Bruckner)

the-ritual-2
Esta marca indica on estan els imbècils

Una quadrilleta d’amics se’n va de senderisme allà a fer la mà per uns boscos que deuen estar al menys per Montanejos. Resulta que un company seu ha mort violentament i volen d’esta manera tan estúpida rendir-li homenatge. El plan es imbècil per se, però es complicarà fins l’inimaginable perquè en el bosc eixe no passa res ni mig normal i una presència maligna començarà a donar-los pel sac.

Ja anava sent hora de que la típica pel·lícula gravada en un cap de setmana de càmping -humans VS arbres- fora bona, perquè és un gènere que m’encanta i que no dona més que ripios. Per contra, ací tenim molts ingredients ben tractats: rituals ancestrals, mitologia, cabanya encantada, rednecks nòrdics, amics un poc tocats de l’ala, secrets inconfessables i un bitxo guapo, guapo, guapo que fa molta por i està molt ben fet…

-I ara va l’espoller!-

La pega és que al clímax final -amb enfrontament inclòs- li falta èpica. Pegar a la fuga, eixir del bosc i arribar a un terraplèn de l’autovia, que resulta que estava a tres patades, fan que l’amenaça ancestral se’n torne a berenar Nocilla a sa casa.

rit656ual
“Vendo Corsa negro”, “Chupo pollas” i “Todas putas” en escriptura rúnica ancestral
screen-shot-2017-09-26-at-8-12-34-am
Si posem l’ídol a contrallum no semblarà un ninot de falla xungo

Hi ha 4 comentaris

    • Que no, que esta és bona… de veres! Si que hi ha algun que atre momentet que vols matar a algú, però res que no pugues aguantar tu… que estàs fet un champion!
      XDDDDDD

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s