Les affamés (Robin Aubert)

a7bc7e1d56d912cbe572a73aa284f25c
“Valencia, es la tierra de las flores, de la luz y del amor…”

Les affamés, que significa “els morts de fam“, va de Zombies quebequesos. Els Zombies quebequesos, a banda de voler ser independents de Canada, són un poc especials. No només es mengen a la gent, també es dediquen a anar pel camp vagabundejant i arreplegant mobiliari i electrodomèstics. Igual agafen cadires que taules, llavadores i televisors, després ajunten tot això i fan una falla ben gran en meitat del prat. Surrealista però cert!. En tot moment estàs esperant que arribe un faller bufat i li bote foc a la muntanya de trastos.

Un grupet de quebequesos “normals” s’ajunta per a defensar-se del l’horda de zombies independentistes amb síndrome de Diògenes i sobreviuran a mesura que s’integren en la seua pròpia família disfuncional.

Les absurditats que fan els zombies -i dels no-zombies– es presten a situacions d’alta imbecil·litat. Està editada per una mona postmoderna vestida amb gavardina blava, la qual cosa li dona un ritme molt sui-generis i fa que la majoria de coses -incloent les carnisseries- passen quan la càmera no està gravant. Tot això pot ser interessant però també raro de collons.

crop2_affame1
Estos s’han arrimat massa a la cremà!
emmanuel_crombez-les-affames-mag~1920
Qui li ha donat una escopeta al tipo de Breaking Bad?!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s