The Room (Tommy Wiseau)

Hi ha persones que quan se’ls hi al cap fer una cosa, la fan, passi el que passi i quedi com quedi, i en Tommy Wiseau és una d’aquestes persones. Després de no poder dur a terme una obra de teatre i no poder publicar un llibre, va adaptar la seva historia al cinema, i quan a Hollywood ningú li va voler fer cas, s’ho va fer pel seu compte. Però quina és la pega al fer-s’ho un mateix? Doncs que no en tenia ni puta idea de fer una peli, i els que va contractar encara menys.

post-176625-0-17072300-1393243443
El talent interpretatiu del bon d’en Tommy és… és… és… Bé, en realitat no hi és.

Amb un equip tan poc expert com ell, es va treure de la màniga la història d’un triangle amorós que no s’aguantava per enlloc, i a més ho va amanir tot amb un reguitzell de subtrames completament inconsistents i a les que no se li dona cap final, i només estan allà per omplir minuts i arribar a l’hora i mitja. Quan es veu la peli, hi ha una quantitat de barbaritats pràcticament incomptables, que fa que cada fotograma sigui equivalent a una rialla.

5bf28f479293e26d018f8a953da85f81.jpg
Vina a aquí, xato, que de tu faré un home… Vull dir un actor.

El resultat és una de les pitjor pel·lícules de tots els temps, però com passa sempre, la ment humana és perversa, i d’una merda n’ha fet en un element de culte. Malgrat tot, no us la perdeu… Però aneu amb compte que potser us crema més d’una neurona.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Hi ha 2 comentaris

  1. Ieeeeeee, esta em ve que ni pintada per a la propera que vull ressenyar jo… a no ser que algun d’estos cabrons se m’avance! XDDDDD
    El premi a la sepia mes gorda d’este més -i de l’anterior- per ara és teu.

    M'agrada

Deixa un comentari