The Disaster Artist (James Franco)

disasterartist2_getty_1120_130917
Magnifica interpretació d’una martellada al “juanete”

Dos xicons viatgen a L.A a perseguir el seu somni de ser actors de Hollywood. Com que no fan més que cagar-la, un d’ells, que és una mena de Ximo Bayo en perruca i vestit de Mago de Oz, decideix deixar-se la pasta per fer la seua pròpia pel·lícula.  L’altre xicon, capeja el temporal com pot, tenint en compte que el doble de Ximo Bayo resulta ser un figura passat de voltes, hortera, histriònic, histèric, narcisista i psicòpata de primera, es a dir… com Ximo Bayo.

The Disaster Artist (El desastre artístic) no és una pel·lícula, és un test per comprovar el teu nivell de vergonya aliena, no recorde haver estat més temps amagat dins una caixa de crispetes. La pel·lícula és bona, però les animalades que desplega el doble de Ximo Bayo mentre roda la seua The Room (La Rom), “la pitjor pel·lícula del món”, et faran enfonsar-te més i més en la cadira fins arribar al puto infern.

Com quan furgues un granet de pus, és satisfactori furgar en l’obscur mundillo de The Room. Encara que t’hages d’emborratxar, val la pena provar a vore-la abans de donar una ullada a The Disaster Artist. Veure pel·lícules hiperroins és com si t’embadurnares en merda, donarà fàstic, però després et deixa la pell tibant i vigorosa. Que sí!

PD. A més, la teniu ressenyadeta ací mateixa. Ni més ni menys que per l’amic Marinneri, que no se’n perd una!

226021514-4
Com que no és gol?!
01disasterartist-web-master768
Això mateix faràs tu vegent la pel·lícula

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s