Science Fiction Volume One: The Osiris Child (Shane Abbess)

screenshot_5_40162
Le déjeuner gaier sur l’herbe per taller

Pel·lícula -com diria ma huela- “de l’espasio”. Un caça-recompenses presidiari i una militar que treballa per a una mega-corporació uneixen forçes amb una quadrilla de borratxos, l’objectiu és salvar a la filla de la militar. Tot això passa mentre els de la corporació proven les típiques armes biològiques en la colònia.

Es serie B, però ben maquillada per a donar el pego, les navetes no són de cartró pedra però son de pladur i les gravacions no son en el descampat del cantó però son en un prat de secà. La història no te les típiques idiotades de la serie B, però te altres problemes, com per exemple que no te sentit; quan pareix que va a passar algo guai posen un flashbak o una elipsi i et quedes pipant.

Menció especial per als “terribles” monstres: unes boles de pollastre del xino en pates. Estan bastant ben fets, però cauen fàcilment abatuts en un sol dispar de merda.

Si, em vaig adormir, però perquè la vaig vore a les 8 del matí i jo a eixes hores no soc persona ni sóc res. A les 8 del matí!, deuria estar prohibit fer coses tan prompte!. Penat per llei!. Per tant… podria ser bona…

osirischild
-Crec que la paella s’ha quedat sense caldo  -I sense oli
sfv1-the-osiris-child-4
A vore si se m’ha quedat algo entre les dents

Hi ha 2 comentaris

  1. A les 8 del mati es una hora estupenda pa collir sepietes. A eixes hores hem collit sepions tan memorables com Anguix o It follows. Es podria dir que es l’hora de la sepia felis.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s