San shao ye de jian (Yee Tung-Shing)

maxresdefault-5
M’has timat, esta espasa és dels xinos!

San shao ye de jian, que podria significar absolutament qualsevol cosa excepte Sword Master 3D, és una pel·lícula de xinos. Encara que jo crec que els xinos ens prenen el pèl i en els títols de les seues pel·lícules posen coses com; “Fillnaputa qui ho llegisca”,Vendo opel Corsa” o “La chupo gratis”.

Sword Master 3D (Mestre d’Espasa 3D), va de mestres i d’espases en 3D, ací no descobrirem Amèrica. Un gran mestre d’arts marcials, cansat de ser el millor i de guanyar a tots, decideix canviar de vida i posar-se a viure en una casa de putes. Però hi ha un idiota que vol saber si és més poderós que el gran mestre i per tant farà el que siga per aconseguir que el tipo torne a la via del guerrer. Lògica 0%, imbecilitat 100%. Vamos… el típic tocapilotes que vol rinya.

Ací trobaràs punyades i patades a garbellades. Et vas a cansar d’hòsties, hi ha més llenya que repartir que giliflautes per a cobrar-la, aixina que alguna tonyina s’escaparà i et pegara a tu a la boca. Cinema setantero de Hong Kong però en tota la espectacularitat de la modernor i del 3D… 3Dents que et quedaran després d’unflar-te els morros.

maxresdefault
Em vull tirar un pet, però tinc algú darrere segur…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s