Verónica (Paco Plaza)

veronica_2

Els que vam flipar amb Rec sempre hem tingut el dubte de saber si el director bo (dels dos que feren la pel·lícula) era Jaume Balagueró o era Paco Plaza. És com quan no sabíem qui era el bo; si Robert Rodríguez o Quentin Tarantino… i al final resultà que eren els dos una merda!. Despès d’haver vist Verónica (i al Balagueró fent caragols en una cuneta) tot està bastant més clar.

Açò va d’una adolescent dels anys 90 que fa una sessió de la Oui-ja i començen a atacar-la éssers paranormals. Mira que la premissa és senzilla; però a la pel·lícula no li falta res. Te frikades per a parar un carro però quan es posa seriosa et fa cagar-te damunt, i el més important, ho aconsegueix fer… en coses que deurien fer riure!.

Juga a recrear la memòria col·lectiva de l’època de màxim retràs mental d’una generació que ha sortit tirant a una merda; l’adolescència en els 90. La humanitat investigarà en el futur perquè els adolescents dels 80 i dels 90 seguien tenint eixa edat mental 30 i 40 anys després. Que cabró el Paco Plaza, no se si serà el bo dels dos, però si que és el listo!.

veronica_1

 

 

Hi ha un comentari

  1. Paco Plaza es un crack i les frikaes q fa son per a pegarte martellaes al cap de bones que son. En canvi, Balaguero es mereix sofrir, jo el nugaria i li faria tragar Los sin nombre una i altra volta fins que li reventara el cap com en Scanners.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s