Gojira: Kaijū Wakusei (Kobun Shizuno, Hiroyuki Seshita )

godzillamonsterplanet
Godzilla, canvia de rutina, que t’has cremat un poc en el gimnàs, figura!

Això diu que la humanitat ha segut destruïda per Godzilla, no per Donald Trump ni per Kim Jong-un, sinó per Godzilla. Els supervivents se n’han anat d’excursió en una nau espacial a buscar algun Burger King obert 24 hores, però a meitat camí canvien d’idea i se’n tornen a la Terra a partir-li els morros al monstre. Compten amb l’ajuda d’uns alienígenes que semblen super-poderosos però que en realitat fan la ma en un picamà.

Ací fonamentalment tindràs que aguantar a dos idiotes: El protagonista, un millenial que no sap parlar sense xillar i el seu amic, el emo asexual alienígena. Però et va a donar igual, perquè com porten uns cascos xungos mai sabràs qui és qui, ni qui està parlant.

El protagonista te un plan de merda que ni ell l’entén, però es coneix que ha fet un FP2 d’automoció i no para de pegar el passó pseudocientífic. Mentrestant el seu amic (només te un amic), l’emo asexual, es dedica a recitar frases de Jorge Bucay i demés jerga de filosofia barata.

Entre els dos peguen tant la tabarra que al final els posen en primera línia de batalla, a vore si els rebenta una mina en la boca i es queden muts. Però no!. No callaran ni baix de mil tones de ripìo.

netflix_gzl_light
Veig ma casa desde el Cavall Bernat!
planet-of-the-monsters-ship-earth
En esta pel·lícula miren molt a la llunyania

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s