The Shape of Water (Guillermo del Toro, Vanessa Taylor)

descarga
– Ací fa pudor a peix! – Com el que tens entre les cames!

La senyora de la neteja que treballa en uns laboratoris super-secrets s’enamora d’un home-peix que tenen allí tancat per a fer-li experiments. Els dos viuen mil i una desventures en plan bella i bestia.

Tot el que té Shape of Water m’hauria d’agradar: instal·lacions secretes, mad doctors, bitxos mutants, forfollades de sang, militars malvats, frikades de pel·lícula barata dels 60 i Guillermo del Toro fent la mà per allí. Però la veritat és que em vaig avorrir com una ostra en el planetari.

No hi ha manera d’empatitzar ni en la xicona, que és molt sompa, ni en el monstre, que és directament un filldeputa. L’estil màgico-místic, com Amelie però en plan subaquàtic, tampoc l’acabe de pillar i li pega menys que la mostassa a la paella.

El problema també pot ser que vaig dormir massa durant la pel·lícula. Crec que val la pena donar-li una altra oportunitat i veure-la dos vegades. Els que no l’heu vista encara se la podeu posar en dos pantalles alhora a vore si aixina millora. Jo la tornaré a veure al water, així podré fer força per a que m’agrade i de passada… choofff!…  A l’aigua!.

the-shape-of-water-review-19-720x720
Esmorzant entrepà d’abaetxo a un antro de huelos de Sueca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s