Diabolik (Mario Bava)

En Diabolik es un enmascarat, un lladre sense parangó, al que tot el departament de polici tem, inclús només de pensar que pot fer abans que ho faci. Per això s’organitza tot un pla per transportar un carregament d’or alhora que paren un trampa al lladre.
D’aquesta peli no ens hem de quedar ni amb l’argument, ni en la realització, ni en la interpretació, sino que ens em de fixar en la capa de caspa que hi ha sobre totes elles. És una peli tan casposa que ja ho era quan la caspa estava de moda.

tumblr_mrvwdcypPM1ruu90ro1_1280
A en Diabolik li va el cuir negre “Made in China”.

Recordeu el narana-narana-naranaaaaa cutre de la serie de Batman dels seixanta, doncs Diabolik és el mateix a la italiana. Els escenaris són plens de plàstic transparent, els “postureo” dels actors no té igual, igual que la horripilitat del vestuari, ila direcció sembla feta sota els efectes d’alguna droga dura propia de la década dels 60. El més curiós de tot és que es basa en un cómic que encara es publica i, que per sincers, no es tan horrible com la peli pot fer pensar.

image-w1280
Ja sabem cap on va anar el presupost… Cap al vestuari del prota.

Diabolik només és recomanable per a tots aquells que volen perdre un parell d’hores de les seves vides i després preguntar-se perque no han fet alguna cosa més productiva amb el seu temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s