Day of the Dead: Bloodline (Hèctor Hernández Vicens)

leawfazvumlubafhf0wanphoxsr-e1519424934808
Primer dia de Rebaixes a IKEA!

Un grup de marines locos de Nebraska i una doctora guaperes, que sempre va en camiseta de tirants, han sobreviscut al típic apocalipsi zombie i ara busquen una cura per a la infecció refugiats en el seu bunker, que sembla el sequer on el tio Pep guarda el tractor, la ferralla i el cable de coure.

És una pel·lícula de serie B un poc maquillada per a donar el pego, però en realitat és tan mala que la veus vindre a una distància sideral. El marine protagonista és sompo, garrut i lleig -però hiperlleig- i vols que el maten durant tota la pel·lícula, al costat d’ell els altres personatges arquetípics (el negre quadrat, la xicona marimatxo o el militar malíssim) semblen creacions de Shakespeare. Per suposat, les animalades venen servides per arroves, amb menció especial al plan més imbècil del segle: per atrapar zombies vius no se’ls ocorre altra que deixar-los entrar d’un en un al seu bunker… així segur que res pot eixir malament!

Només el personatge del zombie-jefe aporta un poc de diversió a la festa i és que el molt figura és un xulo putes machirulo que intenta violar a la protagonista quan encara és “normal” i que al tornar-se zombie continua anant darrere d’ella més eixit que la punta d’un portaavions.

bloodlinedotd
Aneu a espai, perdre’s a IKEA és molt fàcil

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s