Happy Death Day (Christopher Landon)

happy-death-day
Lectora habitual de Sensecriteri!

Una estudiant universitaria és assasinada el dia del seu aniversari i queda condemnada a reviure el mateix dia una i altra vegada en un loop ad nauseam. Un grandíssim plan tenint en compte que la seua vida és tirant a una merda i se la passa de mala llet, a base de fer putades, borratxeres i sexe insatisfactori. És a dir, el que fan la major part dels millenials actuals.

Les repeticions cícliques tipus “El dia de la Marmota” estan més passades de moda que les bermudes pirata, però juntar aquesta premissa en un slasher tipus Scream és suficientment friki per resultar divertit. La xicona protagonista també ajuda, perquè ho fa bastant bé, no com la resta d’actors que semblen una manada de cabestros rumiant. Sort que l’humor i l’exageració acaba arreglant-ho tot, fins i tot quan la pel·lícula entra en “modo pastelero” i comença a empalagar amb la moralina de naftalina.

Tenint en compte les merdes que ens traguem dins del gènere del terror ens podem pegar una bona pedrada a la boca de satisfacció amb Happy Dead Day.

happy-death-day1
Està darrere!
happydeath
Torna a estar darrere!
happy-death-day2
Posa’t un retrovisor, fotre!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s