Atlantic Rim (Jared Cohn)

La idea de partida d’Atlantic Rim és molt senzill… Anem a fer una cópia barata de Pafici Rim! I els amics de The Asylum no decepcionen.

AtlanticRim2_zpsg8hsqti0
No patiu “grupet-de-frikis-que-es-foten-a-la-platja-a-ple-hivern”, ja he arribat per salvar a la Humanitat.

Per començar l’animaló dolent de la peli —la qualitat gràfica del qual és pitjor que la versió preliminar d’un videojoc sense renderitzar dels noranta— ha d’enfrentar-se a tot un repte quan, per defensar de l’atac, mitja dotzena de soldats intenten parar-lo disparant una ametralladora a centenars de metres d’ell.

L’obra d’art segueix amb que cada cop que “teóricament” molta gent fuig del monstre, aquesta “gran” quantitat de persones es redueix a una desena d’extres que repeteixen la seva fugida un cop rere l’altre, inclús morint en diverses ocasions. A més, el tema millora quan el monstre ataca Manhattan, i els mateixos extres tornen a correr per un carreró qualsevol, que pot ser qualsevol cosa menys Manhattan.

Com és costum a les pelis de The Asylum, sempre apareix una cara coneguda, en aquest cas és la d’en Graham Greene, pel que només es pot sentir pena. Sempre sembla de mala óstia o buscant la millora manera de sortir de l’escena sense ser vist. Respecte a la resta dels actors… No n’hi ha cap més de rellevant, però el que sí que destaca és la imperiosa necessitat de mostrar tota mena de contacte físic entre els protagonistes davant la càmera. Tota mena d’abraçades, “apretones”, copets a l’espatlla, etcétera, etcétera. Pero els actors ho fan tan malament, que més que mostrar química provoquen vergonya aliena. Uns pringats.

AtlanticRim5_zpsk5g1ihsv
Si mireu fixament aquest fotograma durant un minut, serà equivalent a veure les escenes d’acció de la peli.

Però si hi ha una cosa que destaca per sobre de tot és la rellevancia de les lluites entre monstres i robots que és… Absolutament nula! Quan en aquest cas hauria de ser la part central de l’acció. Però bé, no passa res, tampoc hi ha banda sonora, argument o lógica. Al cap i a la fi és una peli de The Asylum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s