Annihilation (Alex Garland)

aniquilacion-alex-garland-responde-a-las-criticas-de-whitewashing-de-la-pelicula_landscape
A fer la mà el puto veganisme!

Això és un puesto on ha caigut un meteorito i passen coses rares: els cocodrils tenen més dents del normal, les plantes tenen més flors del normal i la gent és més subnormal del normal.

De la Zona X (També s’han trencat el cap posant-li el nom) no ix ningú amb vida, ni drones, ni sondes, ni marines bojos de Nebraska. Aixina que el plan més lògic desenvolupat pels científics més savis de la contornà és enviar de càmping a quatre xicones. Van en mànigues de camisa i sense vestits antiradiacions ni escafandres -En dos putos ovaris!-. I no les envien al cantó, no, han d’anar al puto centre de la pertorbació malèfica, que sinó no val.

Afortunadament hi ha moltes llumenetes, floretes i boniqueries per allí i tots els personatges fan cara de tenir un profund món interior o bé d’estar cagant-se vius. De sobte tots busquen el sentit de la vida, que serà revelat al final de la pel·lícula junt a una apoteòsica patada a la boca de l’espectador.

Els frikis tenim els ous molt quadrats per dir que és la millor pel·lícula del segle… La puta mare!. I per dir que és com “2001, Una Odisea del Espacio”… Aneu a fer la ma, xe!. 2001 era una merda com un piano!. L’únic que molava era fumar-se de marihuana i mirar els vint minuts de llumenetes psicodèliques.

Voldria tirar-me a la cara al filldeputa que ha parit esta piruleta de merda embolicada en un llampant paperet de colorins… i demanar-li matrimoni!

netflix-estrenara-aniquilacion-la-aplaudida-pelicula-de-ciencia-ficcion-con-natalie-portman_landscape
La nova línea de taulells per a cambres de bany en IKEA
fotonoticia_20180222170517_640
Abans i després d’una ortodòncia

Hi ha 3 comentaris

 1. Vaig vore Anihilation despres de vore El ritual perque pensava que necessitava algo lleugeret i en trellat pa acabar de digerir la sepia dels muntanyeros, pero man tingut que sondar en laxant perque la merda que man fet tragar ha sigut tan dura que ma fet bola en el estomac i el consequent tapo en el esfinter i les sequeles me duraran un rato.

  M'agrada

  • Amén…
   Si poses el Ritual i Anihilation en sessió doble es desperten els morts… i peguen a fugir!
   I la sèpia del final, que fa llumenetes i ruidets raros, que collons és?

   M'agrada

   • Jo crec que al final es degue acabar el toner del guioniste i degue de dir: a fer la ma, que ho acabe el director si vol, jo vaig a vore rick i morty.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s