Ready Player One (Steven Spielberg)

Us agrada ser frikis? Us encanta proclamar-ho als quatre vents? Voleu estar tota la peli parlant de que surt i que no surt a la pantalla? Doncs Ready Player One és la vostra película perfecta.

Ready Player One 02_0
No ens enganyem, en realitat està veient una porno

La gràcia de la peli, igual que la del llibre en la que es basa (que encara és més friki i està més plagat de referencies) és que transcorre en un món que gira al voltant de la cultura popular dels vuitanta i els noranta… Fins allà on els hi permeti els drets intel·lectuals, claro està.

Tot gira tant al voltant de les referencies a la cultura popular que, si se li treu tot això, descobrireu una película amb un argument carent de sentit. Si Oasis, el món virtual on passa realment l’acció no estés ple de mods i demés coses per semblar els universos ficticis que tan coneixem, la peli es quedaria coixa de les dues cames.

ReadyPlayerOneOverwatch
No hi han més referéncies perque Disney té tots els drets i no els cedirà així com així a la competencia

A més, s’ha de dir la veritat, no és la millor peli de Spielberg, i si li han donat tant de bombo no és per altra cosa que per la seva direcció. Si l’hagués dirigit qualsevol altre hagués passat sense pena ni gloria per les sales.

Una peli palomitera de manual, no li busqueu sentits ocults o missatges per un futur millor, ja que no els trobareu. Us podrà agradar o no, però s’ha d’admetre que és espectacular… Com qualsevol altra cinta plena d’efectes digitals.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s