Killing Hasselhoff (Darren Grant)

D’una peli protagonitzada per un dels secundaris de Resacón en Las Vegas no en pot sortir res de bo. Recordeu al asiàtic cremat i passat de voltes que hi surt? Doncs bé, aquí el bo d’en Ken Jeong, suposadament fa de pare de familia que està disposat a tot per  cuidar de la seva familia, encara que això impliqui matar a en David Hasselhoff.

aBBqLeDPTHx980oONulW1YHeCsy
I com sempre, que millor que uns minuts musicals per amenitzar la vetllada.

La idea parteix d’unes apostes que consisteixen en encertar quin serà el proper famós que morirà. En un principi sembla que sigui quelcom molt atzarós, però si necessités calers… Per qué no matar-lo i guanyar l’aposta?

k4vgm
Només per veure en Hoff amb una katana ja val la pena la urticària ocular que és aquesta peli.

Una comèdia gamberra completament innecesaria protagonitzada pels pitjors actors del moment i que sorpren per un únic motiu: que hi hagi algú disposat a pagar per a que una peli com aquesta es faci. La única cosa que val la pena és el bo d’en Hoff rient-se d’ell mateix, però en realitat és una vergonya que es facin coses com aquesta.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s