Killing Gunther (Taran Killam)

Estem davant d’un jo me lo guiso jo me lo como, perqué una porqueria d’aquestes proporcions només se la menja el mateix que l’ha fet… Com a molt la parella que vol ser políticament correcte i no vol anar a dormir al sofà.

killinggunther4
Fent aquesta peli ens creiem qui sap que… Però som uns pringats.

Amb el format d’un mockumentary en el que s’intenta fer un retrat dels assassins a sou, ens trobem davant d’una peli on un grup d’ineptes intenten mantar a en Gunther, el millor assassí a sou del món, però no foten més que donar voltes com penjats per mig món veient com en Gunther els aniquila un a un.

Hi ha un intent de ser una comedia d’acció, però en realitat les situacions són incómodes i creen molta vergonya aliena, sobretot quan la gràcia de la peli, que es descobrir qui és en Gunther, només en veure el cartell s’aixafa… Sí, es tracta de l’Arnold que, a més, dona mil voltes interpretatives a la resta dels actors (us podeu imaginar el nivell del “elenco”, apareixent molt menys estona.

killer-gunther
Sabeu que sóc un “gran” interpret, o sigui que us podeu imaginar la pasta que els hi ha costat que em fumi aquest puro.

Riure no riurem gaire, potser ens arranca algún subtil somriure, però poc més, encara que les intervencions d’en Scwarzenegger no tenen preu. Killing Gunther és un WTF constant que no té ni cap ni peus i, a més, no fa ni puta gràcia.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s