Black Panther (Ryan Coogler)

Com va passar amb les primeres aparicions d’Iron Man i de Guardianes de la Galaxia, Marvel ha aconseguit encertar-la un cop més amb l’introducció del seu nou superheroi: Black Panther, i de quina manera ho fa… Per la porta gran!

null
Aquí estic, xatos, per conquerir la taquilla mundial.

Encara que no es tracta d’un dels personatges més coneguts del seu univers (al menys fora dels EUA i dels cercles més marvelites) han aconseguit fer-ne una adaptació molt bona, correcte en tots els sentits i sense que pugui ser acusada de tenir poc tacte en un moment com en el que estem avui dia, on el conflicte entre blancs i negres està present dia i nit.

6286753-3803226420-trail.jpg
Tot i les bromes que es poden fer de baralles de gates, la peli impressiona.

A més, ho han alhora que donaven lloc a un eslavó més de la magnífica cadena que és el UCM, i no pas a un eslavó débil, ans al contrari, sembla que la Pantera Negra apunta a convertir-se en un dels pilars del futur de Marvel al cinema després del que sigui que passi a Infinity War.

Personatges nous, noves localitzacions i civilitzacions, tot guarnit amb una estètica atrevida fan d’aquesta una de les millors de Marvel dels últims anys. Una delicia.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s