Avengers: Infinity War

avengers-infinity-war-2.jpg
Els Avengers corren un Iron Man (Sense Iron Man)

Un bitxo espacial que es diu Thanos vol ser super-poderós per a eliminar a la meitat dels habitants de l’univers… per què la meitat i no tres quarts?… jo que se, voldrà que siga un número redó!. Per aconseguir aquest plan de merda ha de reunir uns quants caramels Ricola de diferents sabors que es diuen gemmes de l’infinit i que estan invariablement custodiades per els super-herois més empanats.

Thanos es dedicarà a furtar totes les gemmes seguint el manual del malvat de segona fila: “O me les dones o mate a este imbècil que passa per ací…” mentre la resta dels defensors del bé (i els del mal també) comencen a fer coses aleatòries sense cap mena de coordinació entre ells: tenen una tecnologia bestial però no se’ls ocorre cridar-se al mòbil per a parlar. A sobre, quan per fi proven de fer alguna cosa útil tarden mooooooooltíssim en fer-la: “No li cride, perquè no em parle en ell…”, “No ho fem, perquè morirà tal imbècil…”, “No ho puc fer perquè estic enamorat…”, “No vull trencar la meua gemma perquè és un collar molt guapo i el puc vendre en Wallapop…“.

Afortunadament arriba un moment on es queden sense poder fer més imbecil·litats i han de passar directament a pegar-se hòsties. No son tantes com faria falta, perquè la majoria d’ells es mereixen un bon passó, però al menys te’n vas a gust a casa després de vore com li parteixen la cara a Iron Man o li mesuren el llom a bastonades a personatges tan fuleros com Vision o Star-Lord.

avengers-infinity-war
-Aixina… aixina me van a pegar l’hòstia!
null
El pobre Thanos ha d’utilitzar tot el  seu poder per a cagar

Hi ha 2 comentaris

  1. Per que li diuen Thanos? Perque li agra pegar tanes o perque la tana de 2 hores i mitja que el pega sense poder anar ni a pixar et deixa mig tremolant?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s