Captain Fantastic (Matt Ross)

captainfantastic_training.jpg
El prestigiós Mountain Trail de Montortal

Aragorn (fill d’Arathorn) i els seus sis fills viuen en meitat de la boscuria, sense cap contacte amb la civilització, tocant la guitarra, fent meditació i rebolcant-se pel fang com si estigueren permanentment en el festival de Woodstock. No se sap perquè, haver-se criat aixina ha fet que tots els xiquets semblen un poc imbècils, però sobre tot també semblen daltònics; els dona per combinar ponxos de ratlles i quadros i corbates rojes sobre americanes blaves. Possiblement la idea que tenen els americans de ser un outsider és no saber vestir-se correctament, què això és molt subversiu.

El pare educa a base de màximes llibertaries fetes a sotovocce, els xiquets pedants pul·lulen per la city vestits en un mono-pijama i a tu et vindran unes ganes terribles de fugir i deixar de patir el passó a càmera lenta que t’estan donant.

I es que TOTS deuríem fugir al bosc i deixar estar esta vida de merda que portem, enganxats a una pantalla i treballant 10 hores en Deliveroo sense assegurança per a pagar la llum, l’aigua i la cocaïna. Però ningú te collons!.

Brody-Captain-Fantastic.jpg
“Ya estan aquí, ya han llegao los Gipsy Kings…”

 

Hi ha un comentari

  1. I el passo que es peguen desoterrant a sa mare i fenli un funeral mig vinkingo mig sonrises i llagrimes, total pa acabar tirant les sendres en el primer vater que troben. Arathorn deu estar remoguense en la seua tomba.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s