Jumanji: Welcome to the Jungle (Jake Kasdan)

Com era d’esperar seguim amb una més de les revisions de les pelis que van causar furor fa un parell de décades. Explicar de que va Jumanji seria absurd, avui dia tothom coneix la història, encara que no s’hagi vist la peli original… Pot haver-hi mortals que no l’hagin vist, i d’altres, com un servidor, a qui no li agradi… Sempre em sembla que nedo a contracorrent. Personalment mai li vaig trobar la punta a la peli dels noranta, però en aquest cas m’atreia la idea de veure’n una protagonitzada per en Dwayne Johnson… I no m’equivocava.

1513877221049
Aquests s’ho deuen passar pipa fent la peli.

Amb la mateixa premisa, un grup de nois tancats dins del perillós joc de Jumanji, s’inicia una aventura que, a més, permet que enlloc d’adolescents la peli la protagonitzin grans estrelles del cinema. En aquest sentit, el concepte videojoc i avatar, bàsics avui dia i molt ben trobats per a la història, juga un paper vital per a la història.

A més, els protes, sobre tot La Roca, en Jack Black i en Kevin Hart la claven en els seus personatge estereotipats alhora que fa d’adolescents en uns papers fets a mida per a ells. No té preu veure al gegant d’en Dwayne fent d’un nen poruc, o a en Jack Black de noia obsesionada amb els selfies.

Jumanji-2
A qui fos que se li va acudir lo del videojoc i els avatars se li hauria de donar un premi, per estalviar-nos dos hores de patiment protagonitzat per adolescents.

Estem davant d’una pel·lícula que no busca ser excelsa ni tenir pretensions de cap tipus, només vol entretenir a lo grande i ho fa amb una revisió molt acertada de la història original. En definitiva, una peli per passar-ho bé.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s