Deadpool 2 (David Leitch)

Ja han passat un parell d’anys d’ençà que el bo d’en Deadpool arribés a la gran pantalla, amb un petit presupost però amb moltes ganes d’explotar… I com ho va fer! Potser no podrà arribar a competir amb el públic d’un Infinity War, per tot això de la sang, la violencia i l’humor escatológic, però ha demostrat mereixer estar on està.

deadpool-2-header-810x400
No calen paraules per imaginar tot el que es pot dir amb una “pose” com aquesta, oi?

Doncs aquí el tornem a tenir, però en lloc de venir sol (encara que l’ego d’en Ryan Reynolds mai va sol) i amb un parell de personatges esgarrapats dels drets de X-Men, ho fa ben acompanyat, per en Cable, la Domino (que no té res a veure amb els joc dels iaios), en Juggernaut i… i… Alguna sorpresa més que no desvetllaré.

https_blueprint-api-production.s3.amazonaws.comuploadscardimage7402844bcf5bdc-8ee7-4daf-92be-d9ac09f24b5b
Aquesta és la primera formació de X-Force… Tots morts!… Ups! Perdó, això era un spoiler.

La cosa es que en Deadpool segueix fent de les seves, “pateando culos”, tallant extremitats (propies o alienes) i fent comentaris amb primeres, segones i terceres. Tot per a l’espectacle del cinema. Als que els hi agradi l’humor passat de voltes d’aquest mutant descarat, estaran encantats amb la peli, els que no l’entenguin, més val que no entrin a la sala, perque poden sortir-ne escaldats.

Marinneri

Des de la més tendre infancia viu rodejat de cinema. Cinema per tots llocs. Al sofà, al llit, a la sopa. Tant de cinema que quan encara hi havia VHS li sortia la cinta per les orelles. Amant del retro, segueix pensant que els mòbils tàctils són els que tenen botons. Adicte al cómic franco-belga, creu que tota pel·lícula és bona si té AC/DC a la banda sonora. Avui, encara sent historiador, sobreviu com a crític de fortuna. Si vosté té algún dubte sobre cinema, i se'l troba, potser pot contractar-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s