Personal Shopper

https://i1.wp.com/projectedfigures.com/wp-content/uploads/2018/01/B99512971Z.1_20170324201431_000_G7G1DOAVF.1-0.jpg?resize=810%2C540
Vaig feta una gitana però me xame els megues del meu I-Phone X

Tenim a una tia que està intentant guanyar el record a la més sosa del món.  Que se dedica a passejar-se en vespa per Paris mentre li compra vestidets a una model superfashion. Resulta que està supercremada amb eixa vida i això ho demostra portant jerseis del rastro, tenint la casa feta una merda i no llavant-se el pèl en un mes. Per acabar de rematar la xicona pot vore fantasmes, superpoder que utilitzarà per a intentar contactar amb el seu germà mort, ho farà a base de wassaps… si de wassaps!.

El director ha posat xorrades random en la batidora postmoderna i ha deixat la tapa oberta per a que s’esguite tot. Després ho ha gravat en desgana que fa més modern. Unes quantes escenes on no passe res, en plan metafísic, i si algú pregunta perquè tanta imbecil·litat junta li contesta que és una metàfora de la buidor del món actual.

No vas a pillar el final ni de conya, però el director s’ofereix a explicar-te-ho, si el trobes pel carrer li preguntes i li pegues una pedrada de la meua part.

Pues bé!.

https://i2.wp.com/www.indienauta.com/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3416.jpg
No se si existiran els fantasmes, però esta xiqueta està a punt de ser un…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s