Blood Freak (Brad F. Grinter, Steve Hawkes)

 

fotos jo 002.jpg
La pel·lícula compta amb un tio vintage random que et pega un passó llegendari (Reconstrucció simulada infogràficament)

L’altre dia em vaig quedar sol a casa, en plan Rodríguez, i vaig voler fer coses que faria un home de debò. Així que vaig comprar pimentons, que a la meua dona no li agraden i no em deixa cuinar-los, i vaig obrir una cervessa 0’0 amb llima. Per a rematar la vetlada em vaig posar Blood Freak una pel·lícula que cap dona, ni cap persona emocionalment equilibrada, veuria per voluntat pròpia.

Ací el despiporre supera els seus propis límits. Tenim a un motero pavo,  que cau en les urpes de la droga i es posa a fumar canuts de marihuana, mentre treballa a una granja de pavos. Com tot el món sap la combinació de motero pavo, drogues i carn de pavo genèticament modificada el transforma definitivament en motero-pavo-pavo.

A partir d’ací l’home-pavo-pavo es dedica a passejar-se per llocs aleatòris amb una carasseta de paper i a fer coses de pavos com refregar-se sang per la cara o caminar molt lentament. Es suposa que també va matant gent de forma sanguinària, però no ho sabrem cert perquè esta tot gravat a les fosques. La màxima preocupació de la seua novia serà, no obstant, que els seus fills coneixeran a un pare-pavo i -a més!- pavo.

És un clàssic fonamental, una pel·lícula que s’ha de vore per imperatiu constitucional, per molt de sofriment sensacional que vos provoque. Homes i dones, homes-pavo i dones-paves, no vos podeu considerar tals si no heu vist Blood Freak!.

 

L’home-pavo negocia un nou contracte amb un operador d’Iberdrola!.
Resultat d'imatges de Blood Freak
L’home-pavo buscant-se un ficus nou per a la saleta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s