Hereditary (Ari Aster)

Resultat d'imatges de Hereditary
Quan et pegues en el dit xicotet del peu amb la pota de l’aparador

La majoria dels problemes de la vida es transmeten hereditariament; com la gonorrea, la licantropia, la colombofilia, la gepa o el tindre la pelila xicoteta. Tot això son coses de la genètica, que és una ramera universal que et reparteix les cartes més xungues possibles.

Per altra banda, en Hereditary tenim a una família en la que tots estan com un puto cantar, de fet tots donen molta por sense recórrer a bruixeries, dimonis, ni fenòmens paranormals. La huela és una psicòpata, la mare és una obsessiva bipolar, la xiqueta és una cria de troll a la que han apedregat furiosament i el xiquet te el coeficient intelectual de un Youtuber. Això si, l’ensurt més gran que t’emportaràs serà el del preu de l’entrada.

A la trama li falta lligar alguns caps, com per exemple el fet que tots els personatges van bambant per ahí però arriben tard a tot,  s’enteren de tot massa tard a conveniència del guió: tarden anys en obrir un puto llibre que ho explica tot. Que els poders màgics siguen random tampoc ajuda a la coherència, quan el guionista diu que algú ha de palmar, s’encén en flames i a predre pel cul, i clar axina tot és molt més fàcil.

En lloc d’estar trollejant en Forocoches o morint molt en el Fornite pots alsar el cul de la cadira i descansar les hemorroides, en esta pel·lícula podràs vore que la vida dels altres pot ser molt pitjor que la teua.

Resultat d'imatges de Hereditary
Si jo tinc una filla així la tire a la sequia dins d’un sac!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s